Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: کدهای 247 و 724 برای نجات جان بیماران سکته قلبی و مغزی در بیمارستانهای دانشگاهی اجرایی می شود که به صورت 24 ساعته به این بیماران خدمت رسانی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، دکتر ایوب توکلیان با اشاره به اینکه کد 724 برای ارائه خدمت به بیماران سکته مغزی در نظر گرفته شده است زیرا این افراد در سه تا 4 و نیم ساعت اولیه پس از شروع علائم سکته مغزی اگر به موقع درمان لازم را دریافت کنند از بسیاری از عوارض مربوط به این اختلال جلوگیری می شود، خاطر نشان کرد: فلج شدن قسمتی از بدن و اختلال تکلم بعضی از عوارض سکته های  مغزی است که اگر به موقع تشخیص داده شود و درمان لازم صورت گیرد، بیمار تا حدود زیادی می تواند به زندگی عادی خود برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه با هماهنگی های صورت گرفته با اورژانس 115 ، بیماران سکته مغزی مستقیم به بیمارستان قائم(عج) ارجاع داده می شوند و تحت درمان پزشکان گروه مغز و اعصاب و نورولوژی قرار می گیرند .

دکتر توکلیان با بیان اینکه در راستای کیفی سازی خدمات درمانی در چشم انداز دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه خدمت به بیماران سکته مغزی در بیمارستان شهید هاشمی نژاد نیز دیده شده است، ابراز کرد: کد 247 نیز برای بیماران سکته قلبی در نظر گرفته شده که این بیماران حدود 90 دقیقه فرصت دارند تا با دریافت خدمات درمانی مورد نیاز  از عوارض سکته حاد قلبی برای آنها جلوگیری شود.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برخی از آمبولانس های اورژانس 115 مجهز به دستگاه نوار قلب در صحنه یا بالین بیمار( دستگاه تله کاردیولوژی) هستند و در مسیر بیمارستان با گرفتن نوار قلب، با تشخیص به موقع جان این بیماران را نجات می دهند، گفت: بیمارستان قائم(عج) ، امام رضا(ع) و شریعتی سه مرکز درمانی هستند که در این مراکز متخصصین قلب به صورت 24 ساعته به بیماران سکته قلبی خدمت رسانی می کنند.

وی ابراز کرد: بیمارانی که توسط اورژانس مشکوک به سکته قلبی شناخته می شوند بلافاصله تحت درمان های لازم قرار می گیرند تا در زمان طلایی، این بیماران نجات یابند.

 

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته

رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران گفت: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال ۱۴۰۲ مبلغی بالغ‌بر ۱۰ میلیارد تومان بود و امروز در چهارمین خدمات جهادی به ۴۰۰ مددجوی پاکدشت خدمات رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پاکدشت، گروه جهادی پزشکی صبح امروز با حضور در کمیته امداد امام خمینی (ره) پاکدشت به 400 مددجوی این شهرستان خدمات‌رسانی کردند.

علی نشاط رئیس اداره بهداشت کمیته امداد استان تهران در حاشیه این اردوی جهادی با اشاره به فعالیت گروه‌های تخصصی پزشکی در کمیته‌های امداد شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: به دستور اکید رئیس کمیته امداد و تأکید مدیرکل کمیته امداد استان تهران، گروه‌های جهادی متخصص برای خدمات‌رسانی به اقشار نیازمند و مددجویان کمیته امداد فعالیت خود را آغاز کردند.

وی افزود: ارزش خدمات‌دهی گروه‌های جهادی پزشکی در سال 1402 مبلغی بالغ‌بر 10 میلیارد تومان بود. این خدمات‌دهی در سال جدید نیز ادامه داشته و این چهارمین حضور و خدمات‌دهی در استان تهران است.

نشاط در ادامه تصریح کرد: خدمات ارائه شده در قالب خدمات کمتر دیده شده در بیمه پایه است که به‌صورت تکمیلی و تجمیعی برای درمان کامل مددجو به آن پرداخته و تا درمان قطعی ادامه خواهد داشت.

استفادهذ 400 مددجو از خدمات پزشکی متخصصان گروه جهادی پزشکی

کوروش امیری در ادامه با اشاره به آغاز کارگروه جهادی متخصص در کمیته امداد اظهار داشت: برای سومین بار است که گروه‌های جهادی پزشکی با هماهنگی کمیته امداد کار خود را در بخش مددجویان آغاز کردند.

وی در ادامه با اشاره به حضور 400 مددجو کمیته امداد در این دوره پزشکی بیان کرد: این گروه جهادی با حضور پزشکان متخصص در بخش‌های مختلف چون روان‌شناسی، دندان‌پزشکی، زنان و زایمان، مغز و اعصاب، اطفال، عفونی، مامایی، داخلی، شنوایی‌سنجی، پرستاری و داروساز به وضعیت درمان 400 مددجو رسیدگی می‌کنند که از این تعداد 300 مددجو بیماریشان محرز و آزمایش‌های نخستین در یک ماه گذشته انجام و امروز در راستای ادامه درمان حضور یافتند.

رئیس کمیته امداد پاکدشت با اشاره به هزینه داروها تأکید کرد: داروهای تجویز شده که نقش مهمی در درمان بیماران داده می‌شود همه رایگان است و اگر تشخیص داده شود بیماری نیازمند ادامه درمان در روزهای بیشتر دارد با پزشکان متخصص هماهنگ می‌شود تا ادامه درمان هم به‌صورت کاملاً رایگان انجام شود.

امیری در پایان با اشاره به‌ضرورت حضور گروه‌های جهادی متخصص پزشکی خاطرنشان کرد: با توجه به کم بودن پزشکان متخصص در شهرستان نیاز فعال شدن گروه‌های جهادی متخصص با هماهنگی‌های لازم احساس می‌شود در همین راستا پایش بیماران از طریق مددکارها و واحد درمان کمیته امداد در قالب گروه‌های مددکاری درون‌سازمانی پایش و امروز برای شروع و یا ادامه درمان دعوت شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم